Týdenní obědové menu Arte

Pondělí – 27.3.2023
Frankfurtská s párkem a bramborem (1a,7)
1/ 125,- Kč 2 ks Vařené vejce, omáčka z fazolových lusků, vařené brambory (1a,7)
2/ 134,- Kč 130 g Vepřové kung pao, rýže basmati (5)
3/ 159,- Kč 150 g Kuřecí steak, grilovaná zelenina, hranolky
Úterý – 28.3.2023
Uzená polévka s kroupami a zeleninou (1c,9)
1/ 125,- Kč 300 g Mexické fazole, uzená žebra, chléb (1a,3,7)
2/ 134,- Kč 150 g Smažené rybí filé, bramborová kaše, kompot (1a,1b,3,4,6,7,8,11)
3/ 159,- Kč 150 g Vepřová panenka, špecle, smetana, žampiony (1a,3,7)
Středa – 29.3.2023
Selská polévka (1a,9)
1/ 125,- Kč 300 g Francouzské brambory, sterilovaná okurka
2/ 134,- Kč 150 g Kuřecí špíz (klobáska, cibule, anglická slanina), hranolky, ďábelská omáčka (1a,3,6,7,10)
3/ 159,- Kč 120 g Znojemská hovězí pečeně, rýže basmati (1a,7)
Čtvrtek – 30.3.2023
Špenátová s bramborem a vejcem (1a,7)
1/ 125,- Kč 120 g Námořnické maso, těstoviny (1a)
2/ 134,- Kč 150 g Holandský řízek, bramborová kaše, sterilovaná okurka (1a,1b,3,4,6,7,8,11)
3/ 159,- Kč 250 g Gnocchi s kuřecím masem, houbová omáčka (1a,7)
Pátek – 31.3.2023
Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi (1a,7,9)
1/ 125,- Kč 120 g Smažený sýr se šunkou, vařené brambory, tatarská omáčka (1a,1b,3,4,6,7,8,11)
2/ 134,- Kč 130 g Vařené hovězí maso, koprová omáčka, houskové knedlíky (1a,3,7)
3/ 159,- Kč 150 g Steak z vepřové krkovice, cibulová omáčka, šťouchané brambory (7,12)